Akuutti ammattilaisvaje? Etsitkö etevää asiantuntijaa? Puuttuuko pätevä tekijä?

Eino Merentie

Toimisto, logistiikka ja infra-ala

toukokuu 31, 2024

Puuttuuko pätevä tekijä?

Etsitkö etevää asiantuntijaa?

Akuutti ammattilaisvaje?

Asiakasyrityksissämme on monenlaisia tarpeita osaajille. Kiirehuippu yllättää, sesonki alkaakin tavallista aiemmin, avainhenkilö muuttaa muualle tai liiketoiminnan luonne on sen kaltaista, että ammattilaiset tuppaavat kroonisesti olemaan jo muualla töissä.
Tuttuja tilanteita, mutta jokainen organisaatio ja jokainen työntekijä ansaitsee yksilöllisen lähestymistavan - ja siinä me WeRekryssä olemme oman ammattilaisuutemme ytimessä. Mitä pidempi asiakassuhde meillä on, sitä paremmin tunnemme asiakkaamme liiketoiminnalliset tavoitteet - ja myös ne esteet ja hidasteet, mitä yleensä matkalla menestykseen kohtaamme.

Asiakkaamme auttamisessa käännämme kaikki kivet

Meillä on hyvät verkostot ja vaikka WeRekry on tuore yritys, on meillä kaikilla pitkä kokemus alalta. Sieltä on peräisin myös verkostojemme laatu - moni työntekijä on kulkenut mukanamme pitkään ja tiedämme jo heidän vahvuutensa, toiveensa ja osaamisensa rajat.
Hyvä näppituntuma markkinoista ja osaajista on ensiarvoisen tärkeää, kun tavoittelemme pitkäaikaisia ja tyytyväisiä asiakkaita. Säästämme aikaa ja vaivaa sekä työnantajalta että hakijalta, kun tiedämme jo lähtökohtaisesti minkälaisia osaajia markkinoilta löytyy ja ketkä heistä parhaiten istuvat asiakkaamme tiimeihin.
Vaivannäkö täsmällisesti sopivan osaajan löytämiseksi on meitä motivoivaa ponnistelua - joustavuus ja aito asiakaslähtöisyys palkitaan yleensä ennemmin JA myöhemmin, kun sopiva työntekijä löytyy tuloksentekijäksi. Menestyksen pyörä pyöriessään luo usein lisää rekrytointitarpeita ja jälleen pääsemme auttamaan!

Luottamus syntyy teoilla

Rekrytointiprosessiin kuuluu paljon epävarmuutta ja riskejä. Siksi luottamuksen rakentaminen on koko prosessin kulmakivi. Työnantajalle on olennaista voida luottaa siihen, että jokainen uusi tekijä on ammattataitoinen, ja meidän tehtävämme on kantaa huolta siitä, että jokainen tekijä on perusteellisesti arvioitu, jotta paras mahdollinen osaaja löytyy.
Me panostamme luottamuksen rakentumiseen ensimmäisestä tapaamisesta työsuhteen alkuun asti - ja sen jälkeenkin. Yhä useammin toimimme yrityksen kasvun taustatukena kaikessa henkilöstöön liittyvissä asioissa.

Saisimmeko auttaa?

Ammattilaisten käsissä rekrytointi muuttuu menestystekijäksi. Me helpotamme asiakkaidemme kasvua osaaja kerrallaan. Tulevaisuuden timanttiset tähtipelurit ovat jo lähtötelineissä - keitä heistä saisimme ohjata teille?
Eino Merentie
WeRekry

Lue uusimmat julkaisut