WeRekry - Rekrytointipalvelut teollisuuteen

Rekrytointipalvelut teollisuuteen

Olemme erikoistuneet ratkaisemaan teollisuusalojen osaajapulaa, meiltä ratkaisevia tekijöitä myös nopeisiin ja erikoisosaamista vaativiin tarpeisiin. 

Olemme erikoistuneet ratkaisemaan teollisuusalojen osaajapulaa, myös erikoisosaamista vaativiin tarpeisiin. Kiireisillä tuotantokausilla, sesongeissa tai odottamattomissa resurssivajeissa päästään tavoitteisiin ammattitaitoisen työvoiman avulla. 

Pitkä kokemuksemme teollisuuden henkilöstöratkaisuissa auttaa meitä löytämään päteviä työntekijöitä myös erikoistuneisiin tehtäviin ja avainrooleihin. 

Pystymme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja eri pituisiin työsuhteisiin ja vahvimmillamme olemme pitkissä työsuhteissa. Osaamisemme ja resurssimme on valjastettu palvelemaan teitä henkilökohtaisesti. 

Vaalimme työssämme tehokkuutta ja laatua ja uskomme, että huolellinen ja yksilöllinen rekrytointi johtaa pitkäaikaiseen yhteistyöhön, jonka hedelmistä pääsee nauttimaan sekä yritys että työntekijä. 

Etsitkö osaajia teollisuuden alalle?

Ota yhteyttä - keskustelu ei vielä maksa mitään. Tuottava tekijäsi odottaa hihat käärittyinä!

Teollisuuden ammattilaiset

Teollisuus on yrityksemme kulmakivi ja meiltä löytyy huomattava määrä osaamista ja asiantuntemusta alasta. Haluamme tuntea asiakkaamme ja heidän tarpeensa. Näin löydämme juuri heille sopivan tekijän. Meidän kanssa käytetään ammattisanastoa ja tiedämme mistä puhumme ja mitä etsimme.

Ammattilaisia ja kädentaitajia on moneen lähtöön ja oikean tekijän löytäminen on välillä haastavaa. Erot ammattinimikkeiden välillä ovat suuria ja näiden tunteminen vaatii ammattitaitoa. Me huomioimme eroavaisuudet prosessissamme. Tässä erotumme kilpailijoistamme. 

Uskomme, että huolellinen ja yksilöllinen rekrytointi johtaa pitkäaikaiseen yhteistyöhön, jonka hedelmistä pääsee nauttimaan sekä yritys että työntekijä.