WeRekry - Rekrytointipalvelut logistiikka-alalle

Logistiikkapalveluiden henkilöstöratkaisuissa varmuus ja oikea-aikaisuus ovat usein ratkaisevia tekijöitä. Me järjestämme logistiikka-alan ammattitaitoiset osaajat myös erikoisosaamista tai -luokituksia vaativiin tehtäviin.

Dynaaminen logistiikka-ala on vaativaa ja tehokas henkilöstöhallinta on yksi avaintekijöistä menestykseen.  Me tarjoamme räätälöityjä ja luotettavia henkilöstöratkaisuja logistiikka-alan yrityksille lyhyt- tai pitkäaikaisiin tarpeisiin.

Saamme usein kiitosta toimialaymmärryksestä ja henkilökohtaisesta palvelusta, ota siis yhteyttä, jos kaipaat lisää tuottavan työn tekijöitä. Me järjestämme!

Ota yhteyttä

Ammattilaisten tavoitteena on varmistaa, että tuotteet toimitetaan oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan ja mahdollisimman vähäisin kustannuksin.

Varastointi on keskeinen osa logistiikkaa ja yrityksen kulmakivi, sillä se varmistaa tuotteiden saatavuuden silloin, kun niitä tarvitaan. Osaavan ammattilaisen löytäminen on usein vaikeaa, kun  tehtäviin voi kuuluua tuotteiden hyllytys, inventointi, tilausten keräily ja pakkaus sekä kuormien lastaus ja purku. Kun osamiseen lisätään usein edistyneitä teknologioita, kuten varastonhallintajärjestelmiä on ammattilaisen löytäminen haastavaa. Tässä me autamme sinua.

ota yhteyttä!