WeRekry - Ammattilaisen valinta.

Asiakkaamme ovat oman alansa ammattilaisia, ja siihen me lisäämme oman ammattitaitomme kasvun tai kannattavuuden varmistamiseksi. Työn kuuluu tuottaa, ja me teemme yhteistyötä laajan verkostomme kautta varmistaaksemme, että löydämme yrityksille parhaiten sopivat osaajat.

Valitse meidät kumppaniksesi ja säästä aikaa, resursseja ja vaivaa rekrytointiprosessissa. Yhdessä rakennamme menestyvää liiketoimintaa!

Olemme vahvimmillamme pitkissä asiakassuhteissa teollisuudessa, logistiikassa, palveluissa ja rakentamisessa. Työntekijäpoolissamme on tuhansia ammattilaisia ja teemme vuosittain satoja työsopimuksia. Ymmärrämme vastuumme myös yritysmielikuvan varjelemisessa, hyvä huolenpitomme työntekijöistä heijastuu työnantajamielikuvaan positiivisesti.

Tilapäiseen tarpeeseen, ruuhkahuippuihiin, sijaistuksiin tai ulkoistuksiin - me hoidamme sopivan tekijän. Hoidamme kaikki työsuhteeseen kuuluvat asiat ammattilaisten tyylillä eli perehdytys, palkanmaksu, työterveyshuolto ja vakuutukset takuuvarmasti ja ajallaan, asiakkaan tarpeisiin optimoituna.

Suomen Pohjarakennus Oy

Kommunikaatio on ollut Werekryn kanssa suoraviivaista ja toimivaa. Olemme saaneet aina joustavasti ammattitaitoisia rakennusmiehiä ja kuljettajia kohteisiimme.

Juha Tamminen
Kotipizza Harittu

Werekryyn on voinut luottaa vaikeissakin tilanteissa. Osaavaa henkilöstöä on löytynyt heidän kauttaan ja kommunikaatio on ollut läpinäkyvää, sekä suoraviivaista.

Anu Riihimäki
JL- Levytekniikka Oy

Olemme käytääneet Werekryä monipuolisesti henkilöstarpeissa. Palvelu on ollut joustavaa ja luotettavaa. Ammattimainen konsultointi tuotannon eri vaiheisiin on ollut myös iso apu yritystoimintamme kehittämisessä!

Mikko Kiviluoto

Toimialakohtaiset palvelumme

Rekrytointipalvelut teollisuuteen

Olemme erikoistuneet ratkaisemaan teollisuusalojen osaajapulaa, meiltä ratkaisevia tekijöitä myös nopeisiin ja erikoisosaamista vaativiin tarpeisiin. 

Lue lisää

Rekrytointipalvelut logistiikka-alalle

Logistiikkapalveluiden henkilöstöratkaisuissa varmuus ja oikea-aikaisuus ovat usein ratkaisevia tekijöitä. Me järjestämme logistiikka-alan ammattitaitoiset osaajat myös erikoisosaamista tai -luokituksia vaativiin tehtäviin.

Lue lisää

Rekrytointipalvelut palvelualoille

Palvelualojen monipuolisuus tuo haasteita rekrytoinnille. Kaikki tekijät eivät sovi kaikille paikoille, mutta kaikkiin paikkoihin löytyy sopiva tekijä. 

Lue lisää

Rekrytointipalvelut rakennusalalle

Rakennusala on monen eri toiminnon ja tekijän yhteispeliä ja työmaan hallinta edellyttää melkoista jonglöörausta. Me sujuvoitamme työmaiden toimintaa tarjoten ammattilaisia työvoimapulaa helpottamaan. 

Lue lisää

WeRekryssä toimii rekrytoinnin ammattilaisten tiimi, joka palvelee alueensa yrityksiä ja työnhakijoita asiantuntevasti, rennosti ja raikkaalla otteella.

WeRekry on perustettu vuonna 2023. Meillä työskentelevillä asiantuntijoilla on pitkä kokemus henkilöstövuokrauksesta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Pyrimme korkeaan laatuun jokaisessa rekrytointiprosessissa ja täsmällisellä työllä varmistamme kaikkien osapuolten tyytyväisyyden. Rakennamme menestystä osaaja kerrallaan.

"Erityisesti meitä on puhutellut WeRekryn ammattimainen tapa toimia ja se, että he ovat olleet meille aina tavoitettavissa. Pyrimme itse toimimaan ketterästi, joten tiedämme, mitä sen toteuttaminen taustalla vaatii, ja sellaiseen ketteryyteen WeRekry on meidän kanssamme taipunut. Olemme päässeet nopeasti etenemään ja se on meille ensiarvoisen tärkeää. Palveluun olemme olleet erityisen tyytyväisiä."  Max Ikäheimo Toimitusjohtaja, Ikius Oy

Ota yhteyttä