WeRekry - Ammattilaisen valinta.

Jos etsit uutta työpaikkaa, olet juuri oikealla sivustolla. WeRekry auttaa löytämään sopivan työn, joka palvelee tekijäänsä!

Etsimme jatkuvasti motivoituneita ja päteviä osaajia eri aloille ja erilaisiin työtehtäviin. 


Palvelemme ammattilaisen ottein sekä työnhakijaa että työn tarjoajaa. Yksi työpaikka sisältää vähintään kaksi ratkaisua. Työntekijä saa mielekkään työn ja asianmukaisen korvauksen ja työnantaja taas löytää ammattitaitoisen tekijän ilman rekrytoinnin vaatimaa aikaa ja vaivaa.

Rakennusalan amattilainen, ammattimaalari

"We rekry on ollut reilu ja luotettava työnanataja. Suosittelisin Werekryä kenelle vain, asiat luistavat ja palkanmaksuun voi luottaa.

Esa-Pekka 60 v.
Levyseppä-Hitsaaja, Metallialan ammattilainen

"Yhteistyö on toiminut Werekryn kanssa hyvin. Palkat on aina tullut ajallaan ja heihin on voinut luottaa."

Niko 40 v.
Rakennusalan ammattilainen

"Aloitin aikanaan kokkina ja etenin esimiestehtäviin. Halusin kuitenkin kokeilla jotain uutta ja tehdä vihdoin päivätyötä. Löysin uuden uran rakennusalalta, jossa We Rekryn porukka on löytänyt minulle mahdollisuuksia oppia uusia asioita vuosien ajan parissa eri yrityksessä."

Matti 61 v.

Miksi valitsisit juuri WeRekryn?


Me teemme inhimillistä rekrytointia ja tuloksellista yhteistyötä. Arvostamme jokaista tekijää ja hänen elämäntilannettaan ja pyrimme löytämään jokaiselle työn, joka motivoi ja innostaa ja jossa voi sekä kukoistaa että kehittyä.

Meidän kauttamme voit joustavasti tutustua eri toimialoihin ja työpaikkoihin ja kartuttaa työkokemustasi monipuolisesti. Yhdellä hakemuksella voit saada pääsyn useisiin asiakasyrityksiimme, jotka ovat jo osoittautuneet luottamuksen arvoisiksi. Olet siis meidän kauttamme aina hyvissä käsissä.

Aloita uusi vaihe urallasi kanssamme! Lähetä meille hakemuksesi ja anna meidän auttaa sinua löytämään unelmiesi työpaikka.

Jätä hakemus täällä!

Me tarjoamme tukemme koko työsuhteen ajan, maksamme kilpailukykyisen palkan ja huolehdimme sivukuluista ja kaikista lakisääteisistä velvollisuuksista. Täsmällisesti ja ajallaan.

Sinulle kertyy työstäsi lomaa, käytössäsi on yksityinen työterveyshuolto ja kuntosali.

Huolehdimme työturvallisuudesta tinkimättömästi - työvarusteet ja suojavälineet hankitaan aina tarpeen mukaan.

Kaivinkoneenkuljettaja

"Olen työskennellyt yli 5-vuotta Werekryn toimistolaisten kanssa. Palkat, lomat ja muut korvaukset on tullut aina ajallaan. Myös työvaatteita on saanut aina kysymällä. Mukavaa porukkaa!"

Tomi 40 v.
Metallityöntekijä, Särmääjä

"Muutin Turkuun ja löysin nopeasti työpaikan metallialalta. Sain asunnon ja apua Werekryn kautta. Werekryläiset ovat olleet aina auttamassa, tilanteessa kuin tilanteessa. Nyt lähden puolustamaan maatani Ukrainaan!"

Dmytro 35 v.
Ravintolatyöntekijä

"Päätin pitää välivuoden kirjoitusten jälkeen. Sain We Rekryn kautta mahdollisuuden kokeilla ravintola-alan tehtäviä. Olen oppinut tarjoilijan tehtävissä asiakaspalvelutaitoja, joista uskon olevan hyötyä tulevaisuudessa. Ehkä suuntaan jatko-opintoni ravintola-alalle?"

Eve 18 v.

Etsitkö uusia haasteita tai vaihtelua työelämässäsi? Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia eri toimialoilla ja erilaisissa yrityksissä. Löydä oma polkusi meidän kauttamme!

Katso avoimet työpaikat

Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta.

Haluamme huolehtia siitä, että tekijöillämme on työssään hyvä olla ja kaikista lakisääteisistä velvollisuuksista huolehditaan asianmukaisesti ja varmasti. Noudatamme työehtosopimuksia tinkimättömästi.  Lisäksi tarjoamme Kuntosalin käyttömahdollisuuden veloituksetta ja yksityisen työterveyshuollon.

Työn päätyttyä sujuva siirtyminen seuraavaan - asiakaspiirissämme on paljon mahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin!

    Yhteistyössä, sinusta huolehtimassa