WeRekry - Rekrytointipalvelut rakennusalalle

Rakennusala on monen eri toiminnon ja tekijän yhteispeliä ja työmaan hallinta edellyttää melkoista jonglöörausta. Me sujuvoitamme työmaiden toimintaa tarjoten ammattilaisia työvoimapulaa helpottamaan.

Pyrimme hoitamaan rekrytointiprosessin siten, että samat ammattilaiset haluavat tulla samoihin kohteisiin uudelleen. Tutut toimijat selkeyttävät rakennustyömaiden toimintaa ja parantavat myös työturvallisuutta. 

Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta, ja tunnemme heidät ja heidän vahvuutensa jo lähtökohtaisesti niin hyvin, että tiedämme kenen tietotaito sopii mihinkin kohteeseen. Rakennustyömailla tarvitaan suunnittelun, kätevyyden ja ydinammattilaisuuden lisäksi käsipareja myös tavaroiden siirtämisiin, haalaamisiin ja siivoamisiin. 

Ennakoidaan tulevien työmaiden tilanne ja varmistetaan ammattitaitoisten osaajien paikallaolo oikea-aikaisesti ja luotettavasti. Ota yhteyttä meihin, niin kartoitamme osaajistamme teille sopivat, ratkaisevat tekijät!

Ota yhteyttä

Meistä saatte kumppanin, joka erottuu edukseen asiantuntemuksella ja ammattitaidolla. Tunnistamme rakennusalan hektisyyden ja yritämme vastata asiakkaidemme tarpeisiin samalla nopeudella. Olipa kyse lyhytaikaisista tai pitkäaikaisista projekteista. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi rakennamme pitkäaikaisia kumppanuuksia perustuen luotettavuuteen ja suoraviivauteen.